RODO

Polityka Prywatności

RODO i polityka prywatności

Administratorem Twoich danych jest Expert Clean Agnieszka Fiedziuszkin z siedzibą w Górowie Iławeckim, ul. Kościuszki 26a/22, wpisany do Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej, pod numerem NIP: 7393186582.  W sprawach związanych z przetwarzaniem i ochroną danych osobowych wyznaczony został punkt kontaktowy w postaci adresu e-mail: kontakt@expert-clean.com.pl.  Kontakt we wskazanych sprawach możliwy jest także w postaci tradycyjnej korespondencji na adres administratora z dopiskiem: „Ochrona Danych Osobowych”.

Podane przez Ciebie dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie w celu kontaktu ze strony firmy oraz umówienia się na usługę sprzątania.

Posiadasz prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu (np. jeśli dane są przetwarzane na podstawie Twojej zgody lub w celach marketingowych czy udostępniania Twoich danych); posiadasz prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie. W celu cofnięcia zgody możesz skontaktować się z Expert Clean Agnieszka Fiedziuszkin wysyłając wiadomość e-mail na adres: kontakt@expert-clean.com.pl. Masz również prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego – Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Podanie przez Ciebie danych osobowych jest w pełni dobrowolne. Niepodanie danych osobowych będzie niestety skutkowało niemożliwością wysłania wiadomości poprzez stronę internetową Expert Celan.

©2019 EXPERT CLEAN USŁUGI PORZĄDKOWE. Wszelkie prawa zastrzeżone.